piatok 27. novembra 2009

P.F. 2010



Tak tento rok nerobím scraperskú PF-ku, ale viacej sa orientujem na foto..Neviem ako táto fotka pôsobí , ale úplne vystihuje nášho Matejka..preto je tam.

štvrtok 26. novembra 2009

Kapucňová


Dnes Matej nespolupracoval :-( ..ani kuk do objektívu.

utorok 24. novembra 2009

Diptych




Tak môj prvý diptych v živote..aj to sme sa s Tonkom nevedeli dohodnúť či to je, alebo nie je diptych..sme sa nasmiali aké prečudesné veci na obhajobu sme dokázali vymyslieť. :-))))

piatok 20. novembra 2009

Matej


Hádžem sem ešte jednu Matejkovu fotku a musím zvolniť tempo, lebo byt mám hore nohami..

streda 18. novembra 2009

Matej


Chcela som odfotiť nejaké mikulášske fotky no hotová katastrofa, jediný zaber kde sa pozerá do objektívu je tento. A to skoro nebolo vidieť mikulášsku čapicu.. :-0 No sme sa natrápili a nič z toho..:-))))

utorok 17. novembra 2009

Varíme, pečieme..

A vždy sa zje polovica ešte kým je to v surovom stave..

štvrtok 12. novembra 2009

Zapekané cestoviny


Tak ešte jedno jedlo, nejako ma to dostalo. Sa mi to fakt páči najmä to aranžovanie jedla a scény ..ozaj cool.. Este jedna super stranka o foteni jedla..

streda 11. novembra 2009

Mozartove guľky




Nedávno mi došiel časopis Apetit a v ňom si deti vyhliadli Mozartove guľky...Nuž čo by som pre ne nespravila. No, ale som si riadne zavarila. Najprv urobit marcipán z mandlí, potom cesto na drobky a hmotu ..uffff teda som sa zapotila kym mi nieco z toho vyšlo..a pomedzi mi chalani všetko priebežne vyjedali. Posledna fáza , tiež obtiažna, bolo nafotiť guľky... Nie je to vôbec jednoduché ..treba nájst správny uhol a osvetlenie , pripraviť akú takú scénu no hotová veda.